Výherné automaty v móde multiplayer

Výherné automaty v móde multiplayer

2014-10-26 10:41:19 -

Možno budete oponovať, že už dávnejšie ponúkali kasína pravidelné turnaje pri hraní automatov. Multiplayer režim však nemá s turnajmi nič spoločné. Turnaje nespájali hráčov v tom pravom slovazmysle. V turnajoch hrali hráči proti sebe a ten len najlepší z nich si odniesol výhru.

Inšpiráciou boli možno tímové multiplayer hry na internete (napríklad World of Tanks), kde skupina hráčov hrala a spolupracovala pri dosiahnutí spoločného cieľa. Na rovnakom princípe fungujú aj multiplayer výherné automaty. Hráč má možnosť vytvoriť si virtuálnu miestnosť do ktorej pozve svojich priateľov a ďalších spoluhráčov. Hráči v jednej virtuálnej miestnosti hrajú rovnaký multiplayer automat. Okrem možnosti chatovania medzi sebou sa podieľajú na dosiahnutí cieľa – na pokorení jackpotu či veľkej výhry v bonusových kolách. Keď sa jednému z nich podarí získať zatočenia zadarmo, získavajú ich automaticky všetci hráči v miestnosti. Keď sa jednému z nich podarí odomknúť bonusovú hru, odomkne sa automaticky všetkým ostatných hráčom v miestnosti.

Tento typ hier popri zábave vytvára a udržuje vzťahy medzi hráčmi. Preto sa týmto online automatom hovorí aj komunitné automaty. Najznámejšími multiplayer automatmi sú automaty od spoločnosti Microgaming:

  • Multiplayer Playboy Slot
  • Wheel of Wealth
  • Isis Multiplayer
Vyskúšajte obľúbené hry zadarmo
After Dark Výherný automat e-gaming Hraj
Bonus Joker 2 Výherný automat Apollo Games Hraj
Book of Ra Deluxe Výherný automat Novomatic Hraj