Online turnaje výherných automatov

Online turnaje výherných automatov

2013-04-23 11:59:58 -

Keby ste sa väčšiny hráčov opýtali, ktorý typ kasínových hier majú najradšej, odpoveď by u mnohých zrejme bola že výherné automaty. Samozrejme, kasína si túto skutočnosť taktiež veľmi dobre uvedomujú, a práve preto online sloty tvoria najväčšiu časť zo všetkých hier, ktoré majú vo svojich ponukách. Inak tomu nie je ani medzi slovenskými online kasínami, kde vo všetkých prípadoch hrajú prím rovnako online automaty.

Mnohí milovníci točiacich sa valcov stále viac vyhľadávajú rôzne benefity, ktoré môžu počas hrania získať. Medzi takéto benefity patria napríklad bonusy, promoakcie, freespiny, možnosť hrania o jackpoty a taktiež účasť na turnajoch, na ktorých je možné hrať o atraktívne ceny. A práve turnaje v online automatoch sa tešia čoraz väčšej obľube.

Ako fungujú kasínové turnaje vo výherných automatoch?

V prípade, že ste sa doteraz nezapojili do žiadneho kasínového turnaja, určite to minimálne vyskúšajte. Nie je to nič zložité. Väčšinou sa stačí do turnaja len prihlásiť a okrem klasických výhier môžete získať aj niečo navyše. Princípom týchto turnajov je zbieranie bodov do tabuľky, ktoré získate po splnení vopred daných jednoduchých podmienok. To, koľko hráčov v danom zápolení siahne na výhry, je vždy vopred určené a samozrejme počas priebehu turnaja vždy môžete sledovať aktuálny rebríček umiestnenia hráčov a vždy teda viete, ako ste momentálne na tom. Najčastejšie sa v kasínach stretnete s druhmi turnajov, ktoré ohraničuje určitý časový interval. Populárne sú hodinové turnaje, denné turnaje, vikendové turnaje, alebo napríklad aj turnaje, ktoré trvajú počas celého týždňa. Prirodzene, čím dlhšie turnaj trvá, tým sú aj odmeny pre víťazov atraktívnejšie. Pred zapojením sa do každého turnaja si pozorne prečítajte hlavné podmienky, medzi ktoré patria:

  • čas trvania turnaja (v tomto prípade je dobré si zistiť, či ide o hodinový, denný, víkendový alebo iný turnaj, aby ste vedeli, koľko bude prebiehať, prípadne koľko času ostáva do jeho ukončenia)
  • automaty, ktoré sú do neho zaradené (mnohé kasína do svojich turnajov zaraďujú len vybrané automaty, preto je vždy potrebné hrať len tie sloty, pretože za iné by sa vám body nepripočítavali)
  • za čo je možné získať body do tabuľky (toto kritérium musíte mať najviac zmapované. Je dôležité, aby ste vedeli za čo môžete získať body do rebríčka. Body si môžete pripisovať napríklad za zatočenie za určitý uvedený vklad, za každý výherný spin, za určitý počet nevýherných spinov po sebe a podobne.
  • aká je potrebná výška vkladu (mnohé turnaje majú stanovený minimálny alebo maximálny limit stávky, ktorý ak nesplníte, nebudú vám pripisované body)
  • koľko hráčov bude odmenených
  • aký typ výhier môžete získať (voľné zatočenia, peniaze na hráčsky účet...)

Vyskúšajte si turnaje zo sveta hier Niké

Turnaje počas každého dňa v týždni! Presne takúto nálož turnajov si môžete vychutnať vo Svete hier Niké. Zapojiť sa do nich môže každý hráč, ktorý je zaregistrovaný v kasíne Niké a má kompletne overené vlastné hráčske konto. Vybrať si tu môžete z troch druhov turnajov:

  • Hodinové turnaje
  • Štvrtkový denný turnaj
  • Nedeľný denný turnaj

Hodinové turnaje

Tieto turnaje sú k dispozícií večer v troch hodinových intervaloch na vybraných online automatoch, a to vždy v pondelok, utorok, stredu, piatok a sobotu v časoch od 20:00-21:00 hod., potom od 21:00-22:00 hod. a nakoniec od 22:00-23:00 hod. Dotácia každého jedného z týchto turnajov je 750 spinov zadarmo, ktoré si rovným dielom rozdelí prvá desiatka hráčov, ktorí získajú najviac bodov – to znamená, každý z prvej desiatky obdrží po 75 voľných zatočení, pričom každé jedno toto voľné zatočenie je vo výške 0,20 €. Body v týchto turnajoch získavate, ak vaše tri roztočenia valcov po sebe budú nevýherné (35 bodov), potom môžete obdržať 20 bodov, ktoré vám prinesie každý jeden výherný spin a 15 bodmi si môžete do turnajovej tabuľky pomôcť, ak zaznamenáte výhru, ktorá bude minimálne vo výške 10-násobku vašej stávky. Tabuľku s bodmi a s aktuálnym umiestnením budete mať počas celého turnaja stále na očiach. Aby sme ešte na záver nezabudli, pri tomto turnaji je potrebné roztáčať valce s vkladom aspoň 0,20 €.

Štvrtkový a nedeľný denný turnaj

Počas zvyšných dvoch dní týždňa (štvrtok, nedeľa), kedy sa nekonajú Hodinové turnaje sú na programe denné turnaje. Obidva z týchto turnajov – či už štvrtkový alebo nedeľný sa konajú v časoch od 00:05 – 23:00 hod a stačí sa do nich len pripojiť. Spoločným menovateľom týchto turnajov je to, že body do tabuľky v nich môžete získavať len za stávky vo výške 0,20 € a to zo všetkých automatových hier a dotácia oboch je zhodne po 1 500 €. V získavaní bodov a rozdelení dotácií sú však už medzi štvrtkom a nedeľou rozdiely. Štvrtkové turnaje majú len jediné pravidlo pri udeľovaní bodov – pri každej výhre nad 50 centov obdržíte 10 bodov. Počas Nedeľného turnaja získate taktiež 10 bodov za každú výhru nad 0,50 €, avšak počas nedele môžete navyše získať ešte aj 25 bodov, a to v prípade výherného spinu vo výške minimálne 25-násobku stávky. Odmeny si zo štvrtkových zápolení rozdelí prvých 60 hráčov s najvyšším bodovým ziskom a počas nedele si tridsiatka najlepších hráčov rozdelí zhodne po 50 free spinov, pričom hodnota každého voľného pretočenia je vo výške 1 €.

Turnaje nájdete vo väčšine slovenských kasín

Skvelou správou je, že v drvivej väčšine online kasín na Slovensku si môžete hranie automatov spestriť účasťou aj v nejakom zo zaujímavých turnajov. Niektoré kasína ich organizujú pravidelne každý deň, iné ich spúšťajú z času na čas. Odporúčame vám preto sledovať promoakcie jednotlivých kasín, kde sa vždy dozviete všetky novinky, a to nielen tie, ktoré sa týkajú turnajov, ale aj iných akcií, ktoré vás taktiež môžu zaujať.

Vyskúšajte obľúbené hry zadarmo
After Dark Výherný automat e-gaming Hraj
Bonus Joker 2 Výherný automat Apollo Games Hraj
Book of Ra Deluxe Výherný automat Novomatic Hraj