O nás

Webstránka je súčasťou širokej siete internetových stránok o hazardných hrách. Autentický obsah tvorí medzinárodný tím zložený z profesionálov v oblasti iGamingu a množstvo externých prispievateľov. Všetok publikovaný obsah podlieha autorským právam.

Pravidelne testujeme ruletu, blackjack, výherné automaty aj ďalšie online kasínové hry. Spoločne posudzujeme ponuku jednotlivých online kasín pôsobiacich na lokálnom trhu.

Hráči hodnotia najmä rôznorodosť hier, hrateľnosť, používateľské prostredie, zákaznícku podporu, jednoduchosť ovládania a celkový dojem. Naši profesionáli zasa preverujú bezpečnosť, dôveryhodnosť značky a úroveň poskytovaných služieb. Každý rok následne oceňujeme tých najlepších za účasti pozvaných hostí.

Prevádzkovateľom celej siete stránok v slovenskom jazyku je spoločnosť:

    NATALIS, s.r.o.
    Slovensko

K našej práci pristupujeme zodpovedne.

Regulácia online hazardu v SR, reklama

Stránky v slovenskom jazyku orientujeme priamo na slovenský trh. To znamená, že obsah stránok je v súlade s reguláciou hazardných hier v Slovenskej republike. V prípade záujmu o reklamu, prípadne možnosť spolupráce a propagácie na našich stránkach, nás môžete kontaktovať e-mailom: marketing@natalis.sk.

Vyskúšajte obľúbené hry zadarmo
After Dark Výherný automat e-gaming Hraj
Bonus Joker 2 Výherný automat Apollo Games Hraj
Book of Ra Deluxe Výherný automat Novomatic Hraj