Hrávať na viacerých automatoch súčasne?

Hrávať na viacerých automatoch súčasne?

2019-08-27 00:00:00 -

Každý hráč v online kasíne má svojich favoritov, ktorých najčastejšie obmieňa. Je jedno, či preferujete ruletu, blackjack, poker alebo výherné automaty, svoje obľúbené hry máte určite aj vy. Ako postupovať, keď si chcete zahrať viaceré naraz? Dá sa to vôbec?

Mnoho milovníkov kasínových hier už skúšalo hranie na viacerých automatoch súčasne. Áno čítate správne, je to možné. Funguje to nasledovne - prihlásite sa do vášho obľúbeného online kasína a vyberiete si hry. Každú kasínovú hru si otvoríte v samostatnom okne a jednotlivé okná zmenšíte tak, aby ste videli na všetky hry. Vybrať si teda môžete napríklad 4 kasínové hry a každá z nich bude zaberať 1/4 vašej obrazovky.

Hranie viacerých kasínových hier súčasne znie ako poriadna šialenosť. Ušetríte kopec času, precvičíte sústredenosť a v priebehu pár minút si užijete všetky vaše obľúbené hry. Avšak, paralelné hranie prináša so sebou aj mnohé riziká, ktoré musíte poznať skôr, ako sa do takéhoto štýlu hrania pustíte.

Nevýhody hrania viacerých kasínových hier súčasne:

1. Za kratší čas miniete viacej peňazí

Vďaka viacerým hrám naraz môžete viac vyhrať, ale aj viac stratiť. Nikto vám nevie stopercentne zaručiť, či aspoň jedna z vašich vybraných hier skončí výhrou. Môže sa teda stať, že svoj rozpočet miniete rýchlejšie, ako ste plánovali.

2. Nedostatočná sústredenosť

Je takmer nemožné venovať pozornosť viacerým kasínovým hrám naraz. Možno si myslíte, že ste majster v sústredenosti a nič vás nemôže prekvapiť, no aj jeden nepatrný detail vás môže pripraviť o veľkú výhru.

Problém nastáva špeciálne vtedy, ak sa rozhodnete kombinovať rôzne typy hier. Vyberiete si napríklad tri výherné automaty a jednu blackjackovú hru. A v tom nastane obrovský chaos. Zatiaľ, čo sa budete na jednej strane snažiť taktizovať v blackjacku, výherné automaty vás budú rušiť. A hotové peklo začne vtedy, ak sa pri hraní výherných automatov dostanete do bonusového kola a zároveň vás čaká životné rozhodnutie All-in v pokri.

3. Žiadnu z hier si nevychutnáte naplno

Pri hraní kasínových hier je výhra príjemným bonusom, no nemala by byť rozhodujúcim faktorom, pre ktorý sa rozhodnete hrať. Prvoradý je oddych a zábava. Počas paralelného hrania však nebudete mať dostatok času vychutnať si jednotlivé hry naplno.

Ak sa rozhodnete tento štýl hrania vyskúšať, riaďte sa týmito pravidlami:

1. Vyskúšajte si paralelne hranie najskôr zadarmo

Hranie viacerých automatov súčasne si vyskúšajte najskôr na hrách zadarmo. Otestujete si tento spôsob hrania a zistíte, či vyhovuje. Free verzie kasínových hier nájdete napríklad v online kasíne od spoločnosti Tipos – eTipos.sk, kde si na svoje príde naozaj každý.

2. Vyberte si iba jeden typ hry

Ako sme už písali vyššie, pri viacerých typoch hier nastáva obrovský problém s vnímaním detailov. Zvoľte preto iba jeden typ hry, ktorý si zapnete v rôznych prevedeniach. Vybrať si môžete napríklad hracie automaty, kde naraz vyskúšate niektorý z ovocných automatov a iný, napríklad dobrodružný hrací automat. Ak chcete točenie valcov iba sledovať, zapnite si funkciu automatického točenia valcami, no pozor na rozpočet.

3. Uistite sa, že ste dostatočne odpočinutý a sústredený

Nesústredenosť a únava je pri kasínových hrách obrovským problém. Často vznikajú chyby z nepozornosti, ktoré vedú k finančným stratám a psychickej nepohode. Viac hier naraz zapnite len vtedy, keď ste dostatočne odpočinutý a sústredený. Nehrajte v neskorých nočných hodinách, ani v čase určenom na oddych.

4. Neuzatvárajte maximálne stávky na maximálnym počtom výherných línií

Pri hraní viacerých automatov naraz uzatvorte radšej nižšie stávky s nižším počtom výherných línií. Ak máte chuť „hrať vo veľkom“, zapínajte hry postupne. Nesnažte sa urýchliť šťastie, pretože inak môžete docieliť presný opak.

Paralelne hranie ako porovnávací nástroj

Paralelne hranie vám môže veľmi dobre poslúžiť pri porovnávaní jednotlivých hier. Ak sa neviete rozhodnúť medzi dvoma podobnými hrami, pustite si ich naraz. Vyberte si free verzie jednotlivých hier a napasujte si ich na obrazovku tak, aby boli všetky dobre viditeľné.

Následne môžete porovnávať, skúšať a skúmať, ktorá z hier bude pre vás tá pravá. Porovnávať môžete napríklad rýchlosť hry, počet výherných línií, výhernosť symbolov, grafické spracovanie alebo bonusové kolá.

Zhrnutie

Hranie na viacerých automatoch môže byť poriadna hráčska výzva, no za takú mieru rizika to rozhodne nestojí. Tento hráčsky štýl preto odporúčame využiť iba ako príležitosť na porovnávanie kasínových hier počas hrania zadarmo a nie na zrýchlenie hry a zvýšenie výhier. Ak si chcete naplno vychutnať zábavu v online kasíne, vráťte sa k „starému dobrému“ spôsobu hrania a zapnite si vaše obľúbené hry pekne jednu po jednej.

Vyskúšajte obľúbené hry zadarmo
After Dark Výherný automat e-gaming Hraj
Bonus Joker 2 Výherný automat Apollo Games Hraj
Book of Ra Deluxe Výherný automat Novomatic Hraj