Funkcia Autoplay – pomocník alebo škodca?

Funkcia Autoplay – pomocník alebo škodca?

2019-08-15 23:25:06 -

Každý hráč v online kasíne má svoj vlastný štýl, v ktorom sa cíti najlepšie. Niekto preferuje akčnú hru, iný si radšej naplno vychutnáva všetky detaily a funkcie. Milovníci rýchlych hier sa už určite stretli s funkciou „Autoplay“ a mnohí ju vo veľkom využívajú. Je však táto forma hry naozaj výhodná?

Čo je to Autoplay?

Autoplay je funkcia automatického pretáčania valcov, ktorú nájdete asi v každom výhernom automate. Je jedno, či máte radšej dobrodružné, strašidelné, alebo ovocné automaty, hru na nich si môžete značne urýchliť.

Funguje na jednoduchom princípe - zakliknete funkciu automatického pretáčania, ktorú nájdete priamo na hracej ploche. Vyberiete si počet otočení, ktoré chcete zrealizovať. Systém za vás následne zatočí valcami a vy tak nemusíte vyklikávať každé jedno pretočenie. Autoplay sa dá kedykoľvek zastaviť a znova spustiť a výška stávky sa oproti manuálnemu pretáčaniu nemení.

Výhody funkcie automatického točenia valcami:

  1. Urýchlenie hry.
  2. Pohodlné hranie – hráči nemusia ručne vyklikávať každé jedno pretočenie.
  3. Hra beží aj bez toho, aby ste boli pri počítači alebo telefóne.
  4. Výška stávky je stále rovnaká.

Na prvý pohľad sa môže zdať, že automatické pretáčanie je hotový dar z hráčskych nebies. Avšak, existujú situácie, kedy vám táto funkcia môže narobiť viac škody ako úžitku.

Kedy autoplay nepoužívať?

1. Máte obmedzený rozpočet alebo nemáte nastavené finančné limity

Pokiaľ disponujete menším rozpočtom a nemáte nastavené limity na hranie hier, nastáva obrovský problém. Autoplay môže rýchlo znížiť váš zostatok na hráčskom účte, najmä vtedy, keď si nedáte pozor.

Funkcia automatického pretáčania nedokáže uvažovať ako človek a nevie posúdiť, kedy je ideálny čas prestať so stávkovaním, alebo prejsť na inú hru. Nie každý deň je šťastný a ak sa vám po viacerých ťahoch nezadarí a vy si svoj neúspech nevšimnete, rozpočet zmizne rýchlejšie, ako ste plánovali.

Predstavte si napríklad, že máte denný rozpočet na hranie hier 100 eur. Veľkosť stávky si nastavíte na 5 eur. Automatické otáčanie beží bez ohľadu na výsledok. Pokiaľ všetkých 20 ťahov prehráte, miniete všetko takmer okamžite.

Pri manuálnom vyklikávaní viete vašu hru lepšie kontrolovať a rozhodnúť sa, či hru v prípade neúspechu ukončíte, alebo budete pokračovať na inom type hry.

2. Ak ste získali vysokú výhru

Pokiaľ sa vám počas automatických pretočení podarilo získať rozprávkovú sumu, autoplay zastavte a dajte si nachvíľu pauzu. Rozhodnutie, ako budete po výhre postupovať, by nemalo byť robené pod tlakom ani pod vplyvom emócií.

Po zastavení automatického pretáčania valcov si vydýchnite, nechajte pozitívne emócie plynúť, choďte sa poprechádzať alebo sa potešte s rodinou.

3. Ak si chcete poriadne užiť hru a otestovať výherné možnosti

Automatické pretáčanie urýchli hru, čo môže pozitívne ovplyvniť vaše časové limity. Avšak, najmä pri nových hrách platí, že pri automatickom pretáčaní nebudete mať dostatok času oboznámiť sa s hrou a naplno si vychutnať jednotlivé funkcie.

Autoplay a free hry

Automatické pretáčanie môžete vyskúšať na hrách zadarmo ešte predtým, ako sa pustíte do hry za reálne peniaze. Autoplay hravo nastavíte a pozorujete hru bez toho, aby ste zbytočne míňali. Otestujte, či vám hra vyhovuje a ak áno, pustite sa do hry za reálne peniaze. Hry zadarmo nájdete aj v kasíne eTipos.sk, kde si môžete automatické otáčanie vyskúšať na všetkých typoch výherných prístrojov.

Ak sa rozhodnete pre autoplay pri hre za reálne peniaze, dodržujte nasledujúce pravidlá:

  1. Neodchádzajte na dlhšie od hry počas automatického pretáčania.
  2. Ak sa bude stav vášho hráčskeho účtu znižovať rýchlejšie ako by ste očakávali, autoplay zastavte.
  3. Majte pripravený plán v prípade veľkej výhry.

Funkcia autoplay môže byť zaujímavou alternatívou, avšak jedine vtedy, ak budete zodpovedný hráč. Prajeme veľa šťastia!

Vyskúšajte obľúbené hry zadarmo
After Dark Výherný automat e-gaming Hraj
Bonus Joker 2 Výherný automat Apollo Games Hraj
Book of Ra Deluxe Výherný automat Novomatic Hraj