Rozpočet na hranie online automatov

Rozpočet na hranie online automatov

2020-04-22 00:00:00 -

Hranie cez internet má obrovské množstvo výhod. Vyznačuje sa poriadnou dávkou zábavy, relaxom a uvoľnením, ale aj možnosťou získať naozaj peknú sumičku. Toto všetko vám ponúka na jednom mieste online kasíno eTIPOS.sk. No radosť z hrania budeme mať jedine vtedy, ak hráte zodpovedne.

Čo znamená zodpovedné hranie?

Bezpečné hranie online hier je postavené na troch pilieroch: zodpovednosť, uvedomelosť a informovanosť. Zodpovední hráči pristupujú k hraniu online hier s rozumom. Sú si vedomí toho, že sa jedná o voľnočasovú aktivitu, ktorá nemôže ovplyvňovať ich prácu alebo osobný život. Na online ksínové hry majú vyčlenený priestor, ktorý nezasahuje do pracovného času alebo času stráveného s rodinou a priateľmi. No a v neposlednom rade myslia na rozpočet.

Rozpočet na hranie online hracích automatov

Rozpočet na hranie online automatov je suma, ktorú môžete použiť na hranie hier za určité časové obdobie (napríklad týždeň alebo mesiac). Finančný plán by sa mal odrážať od vašich príjmov, výdavkov a hráčskeho štýlu. Nemôže však obsahovať:

  • peniaze určené na jedlo a oblečenie
  • peniaze určené na bývanie
  • peniaze určené na platenie záväzkov
  • sumu z rodinného rozpočtu

Finančné limity sú dôležité

Finančný limit je čiastka vyčlenená na hranie online automatov a kasínových hier, ktorú nemôžete v žiadnom prípade prekročiť. Túto sumu chápte ako finančný strop alebo hráčske maximum. Licencované kasína umožňujú svojim hráčom nastaviť si takéto limity priamo vo svojom hráčskom účte. Ak sa vám v hraní nedarí a rýchlo sa blížite k vrcholu finančného limitu, dajte si na chvíľu pauzu. Alebo aspoň spomaľte svoju hru - vypnite funkciu autoplay, turbo režim, hrajte za nižšie stávky, na menšom počte výherných línií alebo si skúste iba hracie automaty v režime zadarmo.

Online hranie je beh na dlhú trať

Každý z nás sníva o veľkej výhre, avšak často sa k nej musíme dopracovať postupne. Ak sa vám podarí vyhrať už po prvom pretočení valcov automatu, gratulujeme! No ak na obrovskú výhru zatiaľ iba čakáte, nemiňte svoj hráčsky rozpočet naraz. Vnímajte hranie ako zábavu a beh na dlhú trať. Ak do toho dáte všetko už na začiatku, veľmi rýchlo stratíte dych a nedobehnete do konca. Ak však nepreceňujete svoje sily, napredujete postupne a neustále sa zlepšujete, vaša hra bude často odmenená s víťazným úsmevom.

Zábava v licencovanom online kasíne pre každého

V licencovanom internetovom kasíne ako je online kasíno od spoločnosti Tipos – eTipos.sk, na vás čakajú výherné automaty od výmyslu sveta. Vybrať si môžete napríklad ovocnú klasiku, automaty s kvalitným hudobným podmazom, filmové hry alebo alternatívne automaty. Skĺbte oddych, zábavu a príjemné výhry a užite si online automaty naplno.

Vyskúšajte obľúbené hry zadarmo
After Dark Výherný automat e-gaming Hraj
Bonus Joker 2 Výherný automat Apollo Games Hraj
Book of Ra Deluxe Výherný automat Novomatic Hraj