Otočenia zadarmo, free spiny

Otočenia zadarmo, free spiny

2016-05-16 12:01:44 - Braňo "Ace"

Free spiny, alebo ak chcete voľné pretočenia, či zatočenia zadarmo, sú hráčmi neustále vyhľadávaným lákadlom vo všetkých online kasínach. Ide o obľúbený bonus, ktorý od vás nevyžaduje žiaden vklad. Jednoducho dostanete od kasína príležitosť pretočiť si hracie automaty (prípadne ruletu) niekoľkokrát zadarmo. Pokiaľ v takýchto bonusových kolách hry niečo vyhráte, je to vaša skutočná výhra. Pokiaľ nie, nič sa nedeje. Nevrazili ste do hry ani cent.

Otočenia zadarmo ako registračný bonus

Privítacích bonusov nájdete na stránkach kasín mnoho. Väčšinou však musíte vynaložiť veľké úsilie, či značné finančné prostriedky na to, aby ste získali bonus zaujímavý a naozaj výhodný. Existujú aj bonusy, ktorú sú jednoduché, rýchle a ľahko dostupné. Jedným z takýchto bonusov sú práve otočenia zadarmo - free spiny. Ide o obľúbený bonus, ktorý väčšinou získavate hneď po registrácii, bez vkladu, teda ako tzv. registračný bonus.

Voľné pretočenia na nových hracích automatoch

Voľné zatočenia používajú kasína často aj ako promo pri spustení nových výherných automatov či iných kasínových hier. Veď nie je lepší spôsob upozorniť na hernú novinku, ako dať možnosť hráčom vyskúšať si ju zadarmo. No a samozrejme ako to už pri voľných pretočeniach býva – vaše výhry v nich budú skutočné.

Free spiny získané v hre

Ďalším spôsobom ako sa dostať k free spinom, je získať ich priamo pri hraní konkrétnej automatovej hry. V týchto prípadoch sú však už bonusy rôzne, naviazané na pravidlá automatu, ktorý hráte. Najčastejšie free spiny získate, ak vytočíte vopred určenú kombináciu symbolov (napr. Wild symbols). Príjemným bonusom pri týchto zatočeniach (ktoré hráte zadarmo) býva aj násobenie všetkých výhier. Môžete si tak vytočiť krásne sumičky. Záleží na konkrétnom automate – no mnohé používajú namiesto zdieľaného jackpotu práve free spiny a násobenie výhier ako svoje hlavné lákadlo vysokých výhier.

Čo dodať na záver?

Ak teda chcete pri hraní trocha ušetriť, určite sledujte aké bonusy kasína ponúkajú pri registrácii. Rovnako sledujte všetky herné novinky počas roka, veď free spiny môžete získať aj každý týždeň. Pokiaľ budete mať kúsok šťastia, vďaka pretočeniam zadarmo môžete vyhrať naozaj zaujímavé sumy.

Vyskúšajte obľúbené hry zadarmo
After Dark Výherný automat e-gaming Hraj
Bonus Joker 2 Výherný automat Apollo Games Hraj
Book of Ra Deluxe Výherný automat Novomatic Hraj