Koronavírus: Hrajte automaty cez internet

Koronavírus: Hrajte automaty cez internet

2020-03-10 00:00:00 - Mirek

Koronavírus už aj na Slovensku

Svet postihla vlna infekčného ochorenia COVID-19 spôsobená patogénom z rodu Betacoronavirus. Koronavírus, ktorý sa prvý krát vyskytol v roku 2019 býva tiež synonymicky označovaný ako Nový Koronavírus, 2019nCoV alebo SARS-CoV-2. Patrí medzi zoonózy, čo znamená, že prešiel zo zvieraťa na človeka. Postihuje hlavne respiračný (dýchací) systém s príznakmi tomu odpovedajúcimi. Prvý krát bol zaznamenaný v čínskom meste Wu-Chan v provincií Chu-pej v Číne.

Vírus sa prenáša z človeka na človeka väčšinou kvapôčkovou infekciou, pri kašlaní a kýchaní. Medzi ďalšie možnosti prenosu patrí blízky kontakt s infikovanou osobou, dotyk infikovaných predmetov potravinami, telesnými tekutinami. Infikovaný pacienti vykazujú symptómy podobné chrípke, ako zvýšenú teplotu nad 38°C, kašeľ, bolesti hlavy, svalov, únavu a sťažené dýchanie.

Aké sú preventívne opatrenia zamedzenia infekcie Koronavírusom?

Medzi tie najefektívnejšie podľa WHO patrí:

  • Dôkladne umývanie rúk mydlom a teplou vodou po dobu aspoň 30tich sekúnd, alebo dezinfekčným prostriedkom na báze alkoholu
  • Zakrývanie nosa a úst pri kýchaní alebo kašli vreckovkou, alebo rukávom. Nie však rukami. Nimi sa infekcia ďalej roznáša
  • Vyhýbanie sa ľuďom s príznakmi nádchy, alebo chrípky
  • Živočíšne potraviny je potrebne dôkladne prevariť
  • Vyhýbanie sa kontaktu s divými a hospodárskymi zvieratami

Nenavštevujte kamenné kasína a herne

V rámci prevencie sa neodporúča navštevovať verejné podujatia a priestory, kde je väčšie množstvo ľudí, ako aj kamenné kasína alebo herne. Denne sa v reálnych prevádzkach kasína zhromažďujú desiatky ľudí, ktorí používajú výherné prístroje. Väčšina automatov je na tlačidlové alebo pákové ovládanie. Tu nemáte istotu, že herný prístroj pred vami niekto dezinfikoval prípadne očistil a taktiež neviete, kto hral práve pred vami. Vírusové častice môžu ostať na povrchu aj 5 dní. Koža je sama o sebe schopná zabrániť vzniku infekcie, ale po kontakte s tenkým povrchom sliznice sa nakazíte. Preto kamenné kasíno a herňa je potencionálne miesto, kde môžete chytiť vírusovú infekciu.

Ako teda prečkať karanténu? Hrajte výherné automaty cez internet

Všetkým zanieteným hráčom odporúčame využiť súčasné možnosti, ktoré ponúkajú moderné technológie a zahrať si v online kasíne. Online kasína majú oproti kamenným prevádzkam značné výhody:

1. Potrebujete iba počítač, alebo smartfón

Nič nie je jednoduchšie ako si zadať webovú adresu online kasína so širokou ponukou hier a úplne identicky vyhrávať reálne peniaze. Na hru môžete využiť aj váš smartfón. Väčšina hier je optimalizovaná na spustenie aj na mobilnom zariadení bez akýchkoľvek reštrikcií. Môžete hrať cez prehliadač mobilu alebo si stiahnuť aplikáciu. No ani pri hraní cez mobil nezabúdajte na hygienu, a že aj vaše mobilné zariadenie môže byť zdrojom nákazy. Prečítajte si článok Ako dezinfikovať mobil pred hraním.

2. Ste pánom vášho času

V kamenných kasínach nemajú okná ani hodiny. Dôvod je jasný, aby ste nemali prehľad o čase. Doma si môžete pozrieť koľko je hodín, pozrieť von oknom, prípadne si nastaviť časovač, koľko času chcete tráviť hraním online hier.

3. Široká ponuka online kasínových hier

Na internete v online kasínach na vás čakajú priam až stovky automatových hier v rôznych žánroch a od rôznych vývojárov. Rozhodne sa nemôže stať, že sa po čase začnete nudiť.

4. Hry si môžete najprv vyskúšať zadarmo

Všetky hry, ktoré nájdete na internete, si môžete zväčša vyskúšať najprv zadarmo a následne začať s hraním za reálne peniaze. I keď v niektorých krajinách fungujú iba v obmedzenom režime (napríklad až po registrácii). Získavate tak možnosť sa s hrou najskôr zoznámiť a trocha sa zohrať. Hry v online kasínach disponujú Info panelom, kde sa dočítate konkrétne pravidlá hry, aké symboly sa v hre nachádzajú a ako sú rozložené výherné línie, rovnako na stránkach ako je tá naša sa môžete dočítať viac v našich recenziách.

5. Rýchle a bezpečné bezkontaktné platby

Pre dobitie vášho herného účtu nepotrebujete niekam chodiť, nemusíte chytať papierové peniaze, cez ktoré sa koronavírus dokáže prenášať tiež. Stačí pri prevode finančných prostriedkov zadať číslo vášho účtu alebo karty. Pripadne môžete využiť ďalšie bezpečné možnosti ako elektronické peňaženky Paypal, Skrill, Neteller či predplatné karty PaySafeCard. Pri vklade na vás čaká často aj bonus pre novo-registrovaných hráčov, alebo sezónnych bonusov.

6. Máte prehľad o bonusoch a promoakciách

Každé lepšie online kasíno disponuje sekciou bonusov a promoakcií, kde nájdete všetky benefity v podobe bonusov, voľných pretočení, vstupeniek, alebo rôznych kasínových turnajov.

Bezpečná zábava cez internet

Hraním v online kasíne sa viete dosýta zabaviť a tiež prečkať nevhodné podmienky, ktoré na vás momentálne vonku čakajú. Vyberte si vaše obľúbené online kasíno a spríjemnite si čakanie nejakou peknou výhrou. Prajeme veľa zdravia a šťastia!

Vyskúšajte obľúbené hry zadarmo
After Dark Výherný automat e-gaming Hraj
Bonus Joker 2 Výherný automat Apollo Games Hraj
Book of Ra Deluxe Výherný automat Novomatic Hraj